Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Prijava korisnika





  

Novosti News

20.9.2018. 7:55
šećer
 

Israeli startups want to replace your sugar with high-tech alternatives




TEL AVIV 

 ...Amai Proteins, an Israeli biotech company working to develop sweet alternatives to sugar in commercial food products. The company is working on formulas that are based on proteins found in various fruits, and they have zero calories, are cheaper and sweeter than sugar. They also don’t leave that aftertaste associated with artificial sweeteners. And they’d be kosher.

"Amai Protein" izraelska biotehnička kompanija radi na razvoju "slatke" alternative za šećer u komercijanim  živežnim namirnicima.Kompanija radi na formuli koja je bazirana na proteinima koji se nalaze u raznom voću i nemaju kalorija, jeftinji su i slađi nego šećer. Oni ne  ostavljaju posljedice koje imaju  umjetna sladila,  i oni su košer. To su proteini koji se probavljaju u gornjem dijelu gastrointestialnog trakta bez da izazivaju odgovor inzulina, Prema tome omogućavaju dijabetičarima da konzumiraju slatko bez da izazovu opasni inzulinski odgovor koji se javlja nakon konzumacije šećera. 

"Amai" je među najbrže rastućim izraelskim "startup" poduzećima  koji razvijaju alternativna sladila. Oni žele da  potrošaći i  industrija hrane ne budu  ovisni  o  šećeru  ( globalno tržište šećera vrijedi  90 biliona dolara). Zdravstveni efekt ima utjecaj na prekomjernu debljinu, kardiovaskuarne bolesti, diabetes i bolesti jetre.....