Gdje sam? Skip Navigation Links Vijesti i arhiva

Novosti News

5.10.2019. 9:35
Čitateljski klub
 

Od  Mr.sc. Narcise Potežice, predsjednice Čitateljskog kluba ,  primili smo  "izvještaj" s uspješnog sastanka  koji se održao  3. listopada u Klubu Židovske općine Zagreb. Gost je bio poznati spisatelj i režiser  Rajko Grlić i njegova knjiga "Neispričane priče".

Čitateljski klub  se  tako pretvara u "Tribinu" jer se ne samo predstavljaju knjige već i  autori te otvara   mogućnost kontakta  s publikom i diskusija. Ovaj pristup mnogo obećava.



Izvještaj:

Poslije svečanog obilježavanja 5.godišnjice rada i tromjesečne ljetne stanke održan je u četvrtak, 3.listopada u 16,30 sati sastanak Čitateljskog kluba Ženske sekcije Židovske općine Zagreb na kojem je gost bio poznati redatelj Rajko Grlić, dobitnik stotinjak međunarodnih nagrada za filmska ostvarenja ali je ovaj put predstavljen kao autor sjajne autobiografke knjige "Neispričane priče", ujedno to je pedeseta knjiga koja je bila na programu naših razgovora o knjigama. 

Susretu u Klubu Židovske općine Zagreb prisustvovalo je 27 zainteresiranih a uz stalne članice Čitateljskog kluba s radošću je došlo još nekoliko članica ŽOZ-a i zainteresiranih ljubiteljica knjiga - svi su s velikim zanimanjem pratili izlaganje Rajka Grlića i njegove odgovore na pitanja do poslije 18 sati. 



Taj susret ostat će trajno u sjećanju svih koji su se okupili, a naš gost je na napisao "hvala da ste organizirali ovaj razgovor. Bio je ugodan i moram priznati da sam uživao u društvu dama. Puno pozdrava Rajko Grlić"

Slijedeći sastanak 7. studenog posvećen će biti spisateljici Zori Dirnbach, koja je preminula u travnju ove godine, a napisala je između ostalog scenarij za poznati film "Deveti krug".